Fremtidens PULZION  

PULZION er klar til fremtiden.

Vi er i gang med en ambitiøs udviklingsplan med fart, farver og fællesskab.

Vi er i gang med en stor udviklingsplan, for både de fysiske rammer og hele området omkring hallerne. Vores behov ændrer sig, nye sportsgrene er kommet til, der er nye behov for mødesteder og rammer. Der er opstået nye målgrupper – så det hallerne oprindelig blev bygget til, er ikke længere tidssvarende. 

Vi har en vision
Pulzion vil være Koldings mest dynamiske center indenfor idræt, sundhed og oplevelser – særligt med fokus på seniorer. Kolding Kommune er visionskommune for “Bevæg Dig For Livet” sammen med DIF og DGI. Her vil Pulzion være med til at realisere visionen om at aktivere flere af kommunens seniorer i de kommende år – ved at være et “senior-eksperimentarium” for nyskabende aktiviteter og fællesskaber.

Vi har en plan
Sammen med Kvarterhuset har Pulzion fået udarbejdet en helhedsplan for hallerne og de frie udearealer mellem Pulzion og Kvarterhuset, der bygger videre på vores vision. Næste step bliver sammen med Kolding Kommune at få lavet en plan for udmøntningen af helhedsplanen, der er særdeles ambitiøs, så en etape opdeling vil være en oplagt mulighed.

Herunder finder du helhedsplanen, som du er velkommen til at læse.

Pulzion_Mappe_11.03.2019-komprimeret (1)

Vi har masser af puls og power – er du klar?